دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

شرح وظایف

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

"شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان"
نام کارشناس مسئول:مهندس شکوفه کریمی


1-کنترل ونظارت بر امر تولید و بسته بندی کارخانجات مواد غذایی ،آرایشی وبهداشتی
2- کنترل بر سردخانه ها وانبارهای مواد غذایی فرآیند شده،محصولات آرایشی وبهداشتی
3- نظارت بر شرایط فنی وبهداشتی کارخانجات وانبارها وسردخانه های مذکور
4- نمونه برداری ازسطح تولید کارخانجات ،انبارها،سردخانه هادرراستای کنترل کیفیت محصولات تولیدی ویا انبارشده
5- پاسخ به استعلام اداره صنایع وجهاد کشاورزی استان جهت صدور پروانه بهره برداری صنایع ویا جهاد کشاورزی
6- بازرسی وبازدید ودر نهایت تایید کارخانه ویا سرد خانه در راستای صدور- اصلاح وتمدید پروانه های بهداشتی لازم
7- معرفی مسئولین فنی واجد شرایط به دانشگاه جهت صدور پروانه مسئول فنی
8- توقیف و معدوم سازی محصولات نامنطبق با استانداردوموارد مشکوک مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی
9- آموزش ومشاوره رایگان به مدیران عامل ومسئولین فنی کارخانجات حین بازدید درجهت رعایت بهتر GMP (شرایط خوب تولید)
10- معرفی واحد های تولیدی ویا انبارها وسردخانه های متخلف به مراجع قضایی
11- رسیدگی به شکایات واصله وپیگیری آنها
12- اجرای طرح prps ( گرید بندی کارخانجات مواد غذایی) 2بار در سال
13- انجام مانورهای نظارتی مشترک با اداره تعزیرات و بازرگانی شهرستان
14- کمک و مشاوره کارخانجات مواد غذایی درجهت استقرارسیستم مدیریت ایمنی غذا(ایزو 22000و HACCP )
15- جلوگیری از تولید وپلمپ خط تولید ویا پلمپ انباروسردخانه متخلف درصورت لزوم
16- صدور مجوز لازم جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات برای تولید محصولات با علامت تجاری دیگر

 

 

پست الکترونیک : ghaza.bhn@iums.ac.ir



کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 178 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر