AWT IMAGE

نشست مشترک اعضاء هیات اجرایی و نظارت بر هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۵ |

جلسه هماهنگی هفتمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان بهارستان با حضور رئیس هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی شهرستان بهارستان،هیئت نظارت و سایر اعضا روز شنبه مورخ 96/4/24 در شبکه بهداشت و درمان بهارستان تشکیل شد.
دکتر دمیریان رئیس هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی شهرستان بهارستاندر این جلسه در مورد اهمیت انتخابات نظام پزشکی و تعامل و همکاری دو طرفه شبکه بهداشت و سازمان نظام پزشکی شهرستان بهارستان  سخنانی را ایراد کرد.
دکتر دمیریان عنوان کرد هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی همزمان با سراسر کشور 30تیر ماه سال جاری برگزار می شود.

رئیس هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی افزود: از 14 خرداد لغایت 20 خردادماه ثبت نام کاندیداهای عضویت در هیئت مدیره نظام پزشکی انجام شد و 25 نفر ثبت نام کردند که پس ار طی مراحل استعلام چهارگانه از مراجع ذیصلاح ، کلیه نامزدهای مذکور مورد تایید هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات سازمان نظام پزشکی کشور شدند.

وی تصریح کرد: از بین این افراد 16 پزشک، دو دندانپزشک، دو داروساز، یک نفر علوم آزمایشگاهی، دو نفر ماما، دو نفر پیراپزشکی و در مجموع 17 نفر برای مدت 4 سال انتخاب خواهند شد.

رئیس هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی یادآور شد: 6 صندوق ثابت در روز انتخابات، آرای واجدان شرایط را جمع‌آوری خواهند کرد.

در ادامه دکتر دمیریان در خصوص نحوه برگزاری این انتخابات، عنوان کرد: با توجه به تمهیدات انجام شده انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، اما فرآیند ثبت‌نام داوطلبان به صورت سنتی و دستی انجام خواهد شد.

وی گفت: در تاریخ 31 تیر ماه نتیجه انتخابات سازمان نظام پزشکی شهرستان بهارستان توسط هیئت اجرایی اعلام خواهد شد ، از تاریخ اول تا سوم مرداد ماه هیئت نظارت شهرستان آماده دریافت شکایات خواهد بود و از تاریخ سوم تا پنجم مرداد ماه شکایات بررسی و نتایج به ذینفعان اعلام خواهد شد .معترضین اگر به نظر هیئت نظارت شهرستان نیز شکایت داشته باشند می توانند از تاریخ پنجم لغایت هفتم مرداد ماه به هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات نظام پزشکی شکایت نمایند. این هیئت 5 روز فرصت خواهد داشت تا به اعتراضات پاسخ داده و نظر نهایی خود را مربوط به صحت انتخابات شهرستان اعلام نماید و در تاریخ 96/5/11 نتایج قطعی انتخابات اعلام و اعتبار نام اعضای هیئت مدیره شهرستان صادر می گردد.

در ادامه ایشان محل اخذ آراء را در ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان واقع در جاده ساوه گلستان خ مخابرات شبکه بهداشت و درمان بهارستان عنوان نمودند که درب شعبه اخذ رای از ساعت 8 صبح به روی رای دهندگان باز خواهد شد.

رئیس هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی اظهار داشت: از 19 تیرماه تا 24 ساعت قبل انتخابات، نامزدها فرصت دارند تبلیغات خود را انجام دهند.

در پایان اعضاء جلسه از محل برگزاری انتخابات بازدید به عمل آوردند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر