• پلمپ 3 رستوران و کشف۲۷۳کیلوموادغذایی غیربهداشتی
  • دیدار نوروزی مدیر شبکه بهارستان از واحدهای تحت پوشش

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذا در شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۶ |

کارگروه شهرستانی سلامت و امنیت غذا در تاریخ  96/4/25 در سالن اجتماعات فرمانداری بهارستان برگزار شد. این کارگروه در جهت مرور بر مصوبات کارگروه قبلی و همچنین طرح موضوعات آنفلوانزای فوق حاد پرندگان- التور- تب مالت  با حضور روسای ادارات شهرستان برگزار شد.

در ابتدای جلسه مهندس موسوی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری ضمن عرض خیر مقدم به حاضران جلسه دستور جلسه را قرائت کرد و بر اهمیت بررسی و پیگیری مصوبات جلسه تاکید نمود. در ادامه دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی شبکه گزارشی از وضعیت بیماری آنفلوانزای پرندگان و آمادگی های لازم جهت پیشگیری و مقابله با این بیماری را عنوان  و بر لزوم همکاریهای بین بخشی سایرادارات  اشاره کرد.

سپس مهندس بیگی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط خلاصه ای از اقدامات صورت گرفته در خصوص پیگیری مصوبات جلسه قبل را ارائه نمود . در پایان سایر اعضای کارگروه مطالب و راهکارهای خود را بیان کردند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 379 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر