30 تیر ماه برگزاری هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۶ |

دکتر دمیریان رئیس هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی شهرستان بهارستان در جلسه اعضای کمیته اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی شهرستان بهارستان ، اظهارداشت : شروع تبلیغات داوطلبان تایید صلاحیت شده از ۱۹ تیر به مدت ۱۰ روز با رعایت ضوابط و مقررات قانونی آغاز شده است.

رئیس هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی افزود: از 14 خرداد لغایت 20 خردادماه ثبت نام کاندیداهای عضویت در هیئت مدیره نظام پزشکی انجام شد و 25 نفر ثبت نام کردند که پس ار طی مراحل استعلام چهارگانه از مراجع ذیصلاح ، کلیه نامزدهای مذکور مورد تایید هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات سازمان نظام پزشکی کشور شدند.

وی تصریح کرد: از بین این افراد 16 پزشک، دو دندانپزشک، دو داروساز، یک نفر علوم آزمایشگاهی، دو نفر ماما، دو نفر پیراپزشکی و در مجموع 17 نفر برای مدت 4 سال انتخاب خواهند شد.

رئیس هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی یادآور شد: 6 صندوق ثابت در روز انتخابات، آرای واجدان شرایط را جمع‌آوری خواهند کرد.

در ادامه دکتر دمیریان در خصوص نحوه برگزاری این انتخابات، عنوان کرد: با توجه به تمهیدات انجام شده انتخابات به صورت الکترونیکی  و دستی برگزار می‌شود. و هر فرد در هر نقطه از ایران عزیز میتواند به یک روش الکترونیکی یا دستی رای دهد

ایشان افزودند انتخابات به صورت سنتی نیز برگزار می شود افراد می توانند در روز جمعه 30 تیر ماه با حضور در محل اخذ رای واقع در جاده ساوه گلستان خ مخابرات شبکه بهداشت و درمان از ساعت 8 صبح  تا 20  رای خود را به صندوق بیندازد.

وی در خصوص نحوه رای الکترونیکی گفت: اعضای نظام پزشکی در روز انتخابات، می توانند از طریق اینترنت پس از دریافت کد رمز از سامانه ۲۰۰۰۱۹۰ می توانند رای خود را ثبت نمایند.

دکتر دمیریان، افزود: اعضای نظام پزشکی برای شرکت در انتخابات الکترونیکی نظام پزشکی باید از طریق تلفن همراه شخصی خود، کد ۱۲ رقمی را دریافت کرده و با آن کد در سامانه انتخابات به آدرس entekhabat.behdasht.gov.ir رای خود را ثبت کنند.

وی تاکید کرد: اعضای نظام پزشکی برای دریافت کد رمز حتما از شماره های تلفن همراهی استفاده کنند که یا در سامانه نظام پزشکی ثبت شده و یا مالکیت آن به نام خودشان است.

رمزی که در پایان رای گیری به فرد داده می شود الزاماً رمزی است که باید حفظ شود و در صورت شکایت از این کد استفاده نمایند.

وی گفت: در تاریخ 31 تیر ماه نتیجه انتخابات سازمان نظام پزشکی شهرستان بهارستان توسط هیئت اجرایی اعلام خواهد شد ، از تاریخ اول تا سوم مرداد ماه هیئت نظارت شهرستان آماده دریافت شکایات خواهد بود و از تاریخ سوم تا پنجم مرداد ماه شکایات بررسی و نتایج به ذینفعان اعلام خواهد شد .معترضین اگر به نظر هیئت نظارت شهرستان نیز شکایت داشته باشند می توانند از تاریخ پنجم لغایت هفتم مرداد ماه به هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات نظام پزشکی شکایت نمایند. این هیئت 5 روز فرصت خواهد داشت تا به اعتراضات پاسخ داده و نظر نهایی خود را مربوط به صحت انتخابات شهرستان اعلام نماید و در تاریخ 96/5/11 نتایج قطعی انتخابات اعلام و اعتبار نام اعضای هیئت مدیره شهرستان صادر می گردد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 173 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر