بازدید معاون فنی عمرانی فرمانداری به همراه مدیر شبکه بهداشت ودرمان بهارستان از پروژه های در حال احداث شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۲ |
در تاریخ96/5/19 مهندس نجفی معاون فنی عمرانی فرمانداری به همراه  دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت ودرمان بهارستان و دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی ورئیس مرکز بهداشت از پروژه های در حال احداث شبکه بهداشت و درمان بهارستان بازدید به عمل آوردند.
مهندس نجفی معاون فنی عمرانی فرمانداری طی بازدید از7 پروژه در حال احداث از نزدیک در جریان جزئیات آماده سازی برای افتتاح و بهره برداری آنها در هفته دولت قرار گرفت .
در این دیدار دکتر دمیریان گزارشی از عملکرد شبکه و مشکلات موجود در زمینه  انشعابات آب و برق ،گاز ، تلفن و نقایص شهرسازی از جمله آسفالت ، جدول بندی مطالبی را ارئه  نمودند.
دکتر دمیریان افزودند : در صورت مشارکت  ارگانهای سطح شهرستان همه چیز جهت راه اندازی و افتتاح پروژه ها در هفته دولت مهیا است .
در ادامه مهندس نجفی ضمن تشکر از مسئولین شبکه ،پیشرفت کارها را در این رابطه رضایت بخش اعلام کرد . و در راستای حل مشکلات انشعابات و محوطه اطراف مراکز با ارگانهای مرتبط رایزنی نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 129 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر