• بازدید رئیس بیمارستان امام حسین (ع) از غرفه
  • برپایی غرفه توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

تقدیر از امام جماعت شبکه بهداشت و درمان بهارستان در راستای ترویج نماز جماعت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۲ |
مراسم تقدیر از حجت الاسلام محمودزاده، امام جماعت شبکه بهداشت و درمان بهارستان با حضور دکتر دمیریان مدیر و معاونین شبکه،مسئول حراست ، مسئول امور اداری ومسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان در تاریخ 96/5/21 در دفتر مدیریت برگزار گردید.
در این مراسم از حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محمودزاده امام جماعت شبکه بهداشت و درمان بهارستان به جهت همکاری و مساعدت در تحقق بخشیدن اهداف بسیج جامعه پزشکی و شبکه بهداشت با اهدای لوح سپاس و هدیه تقدیر شد.
در این جلسه دکتر دمیریان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ایشان گفتند: مسجد محل وصال مومنین و تجلی ارادت مومنین به پروردگار و آیینه تمام نمای تعبد و عبودیت است. فعالیتهای فرهنگی همراه با مبانی اسلامی است.
در ادامه ایشان افزودند : حاج آقا محمودزاده با بهره مندی از انفاس قدسی قران کریم و با درایت و بصیرت تمام در این چند سال حضور در شبکه بهداشت و درمان بهارستان در خصوص اقامه و ترویج نماز جماعت، تشکیل وشرکت در جلسات هم اندیشی و اجرای برنامه های متنوع قرانی تلاش بی دریغ با شبکه داشته و فضا را عطرآگین و سرشار از نور معنویت نموده اند .
دکتر دمیریان در پایان بیان کرد: از خالق حکیم تکامل معنوی و معرفتی در راه اعتلای تبلیغ و ترویج مسائل دینی و قرآنی را برای حاج آقا مسئلت دارم.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 427 بار   |   دفعات چاپ: 109 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر