افتتاح 2 پایگاه سلامت توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان در هفته دولت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۷ |
در ششمین روز از هفته دولت  مطابق با 7 شهریور سال 96 ،مراسم افتتاحیه 2 پایگاه سلامت یاس و پایگاه سلامت حصارک با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفایی امام جمعه گلستان ، دکتر سلیمان پور فرماندار، آقای طاهرخانی بخشدار گلستان ،آقای موسوی بخشدار بوستان و معاون سیاسی فرمانداری ، مهندس جانعلی زاده شهردار نسیم شهر ،مسئولین شورای شهرگلستان  و نسیم شهر  و دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان و سایر مسئولین شهرستان برگزارگردید.
طی این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفایی امام جمعه گلستان با قرائت دعای فرج و تسلیت شهادت امام محمد باقر (ع) از زحمات دکتر دمیریان و پرسنل شبکه بهداشت ، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهرستان در ساخت و راه اندازی پایگاه سلامت یاس واقع در گلستان تشکر و قدردانی کرد .
در ادامه فرماندار از زحمات دکتر دمیریان و پرسنل شبکه بهداشت ، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایران در ساخت و راه اندازی 5 پایگاه سلامت و 2 مرکز خدمات جامع شهری تشکر و قدردانی کرد.
سپس دکتر دمیریان ضمن خوش آمدگویی به مسئولین و تبریک هفته دولت از کلیه مسئولین شهرستانی و دانشگاه علوم پزشکی ایران و پرسنل شبکه بهداشت که در ساخت و بهره برداری از این پروژه ها همکاری داشته اند تشکر و قدردانی کرد .
دکتر دمیریان ضمن ارائه گزارش مختصری از برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت در شهرستان بهارستان گفت :اجرای کلیه پروژه ها از محل اعتبارات متمرکز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی ایران تامین گردیده که شامل ساخت 5 پایگاه سلامت و 2 مرکز خدمات جامع سلامت در قالب طرح  تحول سلامت  می باشد .
ایشان افزودند 7 پروژه بهداشتی درمانی شهرستان بهارستان با همت پرسنل این شبکه و حمایتهای دانشگاه علوم پزشکی ایران و فرمانداری شهرستان طی 5 ماه احداث ، تجهیز و به مرحله بهره برداری رسیده است . که کلیه خدمات بهداشتی درمانی در غالب طرح تحول نظام سلامت در واحدهای افتتاح شده به صورت رایگان و با تعرفه دولتی ارائه می گردد.
ایشان در ادامه بیان نمودند: مراکز خدمات جامع سلامت شهید صدوقی  و صاحب الزمان در دو طبقه با  زیر بنای 340 متر مربع و پایگاههای سلامت در یک طبقه 170 متری احداث گردیده  که زمینهای واحدهای مذکور توسط  شهرداریها و شوراهای شهرستان بهارستان به صورت رایگان در اختیار شبکه بهداشت و درمان بهارستان قرار داده شده است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 237 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر