• ایام ارتحال امام خمینی (ره)
  • نظارت بر وضعیت بهداشتی انبارهای مواد غذایی شهرستان
  • برگزاری کارگروه شهرستانی سلامت و امنیت غذا
  • کسب عنوان غرفه ی برتر توسط شبکه بهداشت بهارستان
  • هفته ملی بدون دخانیات
  • برگزاری کارگاه بازآموزی التور
  • بازدید رئیس بیمارستان امام حسین (ع) از غرفه
  • اولین دهکده سلامت معاونت بهداشتی

برگزاری جلسه هم اندیشی سرپرستان مراکز در شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۲ |
جلسه هم اندیشی با حضور دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی شبکه ،دکتر نصوحی مسئول گسترش و مسئولین  بهداشت محیط،بهداشت خانواده و مدارس و سرپرستان مراکز بهداشتی درتاریخ 96/8/21 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در ابتدا جلسه سرکار خانم دکتر سلیمانی جوان  درخصوص بازدید ریاست محترم دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان بهارستان وآمادگی مراکز بهداشتی درمانی و پایگاههای تحت پوشش  مطالبی را عنوان نمودند.درادامه دکتر نصوحی گزارشی از بازدیدهای مدیریتی  به عمل آمده از مراکز بهداشتی را ارائه و  به رفع مشکلات مراکز وپایگاهها در اسرع وقت تاکید نمودند.
 سپس مهندس پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط ،خانم صفری کارشناس مسئول مدارس و خانم محمدلو کارشناس مسئول خانواده  هر کدام در خصوص شاخصها و نکات قابل اصلاح برنامه های مربوطه مطالبی را آموزش دادند.
در پایان هر کدام از سرپرستان مشکلات ونظرات خود را بیان کردند.

دفعات مشاهده: 300 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر