• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

برگزاری جلسه هم اندیشی سرپرستان مراکز در شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۲ |
جلسه هم اندیشی با حضور دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی شبکه ،دکتر نصوحی مسئول گسترش و مسئولین  بهداشت محیط،بهداشت خانواده و مدارس و سرپرستان مراکز بهداشتی درتاریخ 96/8/21 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در ابتدا جلسه سرکار خانم دکتر سلیمانی جوان  درخصوص بازدید ریاست محترم دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان بهارستان وآمادگی مراکز بهداشتی درمانی و پایگاههای تحت پوشش  مطالبی را عنوان نمودند.درادامه دکتر نصوحی گزارشی از بازدیدهای مدیریتی  به عمل آمده از مراکز بهداشتی را ارائه و  به رفع مشکلات مراکز وپایگاهها در اسرع وقت تاکید نمودند.
 سپس مهندس پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط ،خانم صفری کارشناس مسئول مدارس و خانم محمدلو کارشناس مسئول خانواده  هر کدام در خصوص شاخصها و نکات قابل اصلاح برنامه های مربوطه مطالبی را آموزش دادند.
در پایان هر کدام از سرپرستان مشکلات ونظرات خود را بیان کردند.

دفعات مشاهده: 396 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر