• چهارشنبه سوری مبارک.
  • فرا رسیدن عید نوروز گرامی باد.

بازرسی واحد بهداشت و ارگانهای مربوطه از دستفروشان دوره گرد مواد غدایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت بهارستان گفت : واحد بهداشت محیط شهرستان بهارستان با هدف حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه با همکاری مستقیم نیروی انتظامی شهرستان و واحد اجرائیات شهرداری گلستان ، نماینده بخشداری گلستان ،نماینده دامپزشکی اقدام به بازرسی هدفمند جهت برخورد با دستفروشان دوره گرد مواد غذایی در یکشنبه بازار گلستان نمود.
وی افزود : در این رابطه ضمن برخورد با افراد خاطی کلیه مواد غذایی غیر بهداشتی توقیف و جمع آوری شد.
در پایان دکتر دمیریان ضمن تشکر از همکاری صمیمانه مسئولین شهرستان در پیشبرد اهداف نظام سلامت در حفظ امنیت غذایی و سلامت جامعه از عموم مردم خواست با توجه به ممنوعیت قانونی عرضه دستفروشی مواد غذایی بویژه مواد غذایی فساد پذیر و همچنین احتمال تقلبات متعدد در این اقلام جداً از خرید و تهیه مواد غذایی از افراد دوره گرد و ناشناس خودداری نمایند.

دفعات مشاهده: 504 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر