• هفته ملی دیابت گرامی باد.
  • هفته پدافند غیر عامل گرامی باد.

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی در فرمانداری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ |
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بهارستان روز سه شنبه مورخ 17 بهمن ماه1396 با حضور دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزارگردید.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان: جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بهارستان روز سه شنبه مورخ 17 بهمن ماه1396 با حضور دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان، جناب آقای موسوی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهرستان، دکتر طایفی دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد.
در این جلسه جناب آقای دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان ضمن خیرمقدم به حاضرین خانم دکتر طائفی را به عنوان دبیر کارگروه دانشگاه علوم پزشکی ایران معرفی نمودند. سپس در خصوص طرح تحول نظام سلامت و برنامه های آن در سطح شهرستان توضیحاتی را ارائه دادند. ایشان در ادامه افزودند آخرین برنامه طرح تحول نظام سلامت برنامه ادغام بیماریهای غیر واگیر در گروه سنی 30 سال و بالاتر( میانسال و سالمند ) می باشد.  که این افراد میتوانند با مراجعه به نزدیکترین مرکز بهداشت درمانی از خدمات رایگان آزمایش قند ،چربی خون (ناشتا) وتشخیص زودرس سرطان ها شامل سرطان روده بزرگ ،دهانه رحم و پستان  استفاده نمایند.
در ادامه دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت در خصوص اجرای برنامه ادغام بیماری غیر واگیر در گروه سنی میانسال و سالمند در شهرستان بهارستان و انتظارات از ادارات سطح شهرستان در خصوص ارتقای برنامه سلامت میانسال و سالمند و افزایش نرخ باروری براساس سرشماری سال 95 گزارشاتی را ارائه نمودند.
سپس دشتبانی کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها در خصوص مهار همه گیری ایدز ،آموزش و اطلاع رسانی و افزایش بیماریابی در سطح شهرستان ، اقدامات و فعالیتهای مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری و شبکه بهداشت در خصوص بیماری و انتظارات شبکه بهداشت از ادارات درگیر در برنامه توضیحاتی را در قالب پاورپوینت ارائه دادند.
سپس جناب آقای دکتر سلوکانه رئیس اداره دامپزشکی گزارش کاملی از اقدامات  ادارات و دامپزشکی در خصوص مهار  آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در مرغداری و سل گاوی در دامداریها بیان نمودند.
 در ادامه آقای موسوی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری از مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان بهارستان در سطح شهرستان تقدیر و تشکر نموده و شبکه بهداشت را به عنوان دستگاه برتر در سطح شهرستان معرفی نمودند.
وی در ادامه افزود :رفع مشکلات بهداشتی و مسائل مرتبط با سلامت شهروندان را با اهمیت دانسته و با مطرح نمودن برخی از مشکلات بهداشتی سطح شهرستان، رفع آنها را جزء اولویت های دستگاه های اجرایی برشمرد.
ایشان همکاری همه جانبه ادارات و نهادهای ذیربط به ویژه شهرداری ها را به منظور تحقق مصوبات و تعیین تکلیف آنها ضروری دانست.
در پایان پس از استماع نظرات حاضرین در جلسه در خصوص اقدامات انجام شده و برنامه های پیش رو، تصمیمات لازم جهت تسریع در رفع معضلات بهداشتی شهرستان اتخاذ و مصوب گردید.

دفعات مشاهده: 210 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر