• هفته ملی دیابت گرامی باد.
  • هفته پدافند غیر عامل گرامی باد.

کلنگ زنی ستاد شبکه بهداشت و درمان بهارستان و مرکز خدمات جامع سلامت شهید صبوری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ |
در هفتمین روز از ایام مبارک دهه فجر مطابق با روز19 بهمن سال96 ،مراسم آئین کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت شهید صبوری و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان با حضور امامی امین معاون استاندار تهران ، حاج آقا نوروزی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ،دکتر سلیمان پور فرماندار،آقای طاهرخانی بخشدار گلستان ،آقای علامی معاون عمرانی فرمانداری ،مهندس عرب شهردارگلستان ، آقای جهانتاب شورای گلستان و دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان و معاونین شبکه و سایر مسئولین شهرستان برگزارگردید.
دکتر دمیریان در این مراسم ضمن خوش آمدگویی به مسئولین و تبریک ایام اله دهه فجر از کلیه مسئولین شهرستانی و دانشگاه علوم پزشکی ایران و پرسنل شبکه بهداشت که در پیشبرد اهداف طرح تحول سلامت در شهرستان بهارستان همکاری داشته اند تشکر و قدردانی کرد .
دکتر دمیریان اظهار نمودند: احداث پروژه مرکز خدمات جامع سلامت شهید صبوری و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستاندر زمینی به متراژ 1800 متر مربع با زیر بنا 2000 متر مربع در سه طبقه و با اعتباری بالغ بر 6میلیارد و 600 میلیون تومان شروع به ساخت می شود.

.

دفعات مشاهده: 200 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر