• هفته ملی دیابت گرامی باد.
  • هفته پدافند غیر عامل گرامی باد.

برگزاری جلسه هماهنگی بررسی وضعیت ایمنی هپاتیت آ در بخش شهری بوستان توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۹ |
به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها شبکه جلسه هماهنگی در خصوص اجرای طرح بررسی وضعیت ایمنی هپاتیت آ در بخش شهری نسیم شهر در تاریخ 96/11/19 در سالن اجتماعات شبکه با حضور سرپرستان و مسئولین فنی مراکز جامع سلامت شهری و پایگاه های بهداشتی تحت پوشش  بخش شهری نسیم شهر برگزار گردید. در این جلسه خانم رحیمی کارشناس برنامه ایمن سازی در خصوص اهداف اجرایی طرح ، پایلوت بودن طرح در شهرستان بهارستان ، نحوه اجرای طرح و همچنین اهمیت اجرای بهینه طرح از نظر کمی و کیفی و تاثیر آن  بر سلامت افراد مطالبی بیان نمودند. در پایان جلسه به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر