• ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گرامی باد.
  • یلدا مبارک.

برگزاری کمیته داخلی پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
به منظور ایجاد آمادگی شبکه بهداشت در برابر آنفلوانزای فوق حاد پرندگان کمیته داخلی با حضور معاون بهداشتی و مسئولین واحدهای مبارزه با بیماریها، نظارت بر درمان ،گسترش ،آموزش سلامت ، بهداشت مدارس ،بهداشت حرفه ای ، بهداشت محیط ، بهداشت خانوادهو آزمایشگاه در تاریخ 96/11/23 در دفتر رئیس مرکز بهداشت تشکیل شد . در ابتدای جلسه دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی شبکه ضمن خیر مقدم به حضار ، هدف از تشکیل کمیته را بیان و اظهار نمود با توجه به فصل کوچ پرندگان و همچنین مخاطرات بالقوه، بر لزوم آمادگی کلیه واحدهای دخیل در مقابله با آنفلوانزای فوق حاد طیور تاکید کرد . در ادامه دشتبانی کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها در خصوص آنفلوانزای پرندگان ، وضعیت بیماری در کشور و اهمیت آمادگی شبکه بهداشت در مقابله احتمالی با این بیماری نکاتی را بیان نمود . در پایان اکبرزاده کارشناس واگیر اقدامات لازم و انتظارات از واحدهای ستادی راعنوان کرد.

دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر