• هفته ملی دیابت گرامی باد.
  • هفته پدافند غیر عامل گرامی باد.

برگزاری جلسه هماهنگی فرمانده عملیات حوادث و بلایا شبکه بهداشت و درمان شهرستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایای شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان روز دوشنبه  23بهمن 1396 با حضور مدیر شبکه آقای دکتر دمیریان ، برگزار شد.در این کمیته تمرین دور میزی در سناریوی طراحی شده توسط معاونت محترم بهداشتی دانشگاه انجام شد . پس از تبیین اهداف اصلی و عینی تمرین و قرائت سناریوی مانور، مسئولین هریک از واحد های ذکر شده در سناریو توضیحاتی در مورد اقدامات خود ارائه داده و به سوالات پاسخ دادند. سپس مهندس بهمقام ، کارشناس واحد بحران و بلایا، گزارشی از اقدامات انجام شده را ارائه دادند. از جمله مصوبات این جلسهبازدید ایمنی از انبار و سوله بحران و نحوه انبارش کالاو مستحکم سازی فضاهای فیزیکی پرخطر، بود. درپایان دکتر دمیریان تاکید کردند : همه افراد شرکت کننده در مانور باید این تمرین را جدی قلمداد نموده ، آن را شبیه حادثه واقعی بدانند و تمام سعی خود را برای پاسخگویی مناسب به حادثه و انجام وظایف تعیین شده به کار گیرند.

دفعات مشاهده: 181 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر