• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

برگزاری جلسه آموزشی نظام مراقبت سندرمیک بیماریهای واگیر در اداره بهزیستی بهارستان توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۷ |
به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای ستاد مرکز بهداشت و با هماهنگی اداره بهزیستی شهرستان جلسه آموزشی نظام مراقبت سندرمیک بیماریهای واگیر با حضور مددکاران ، روانشناسان شاغل در مراکز تحت پوشش بهزیستی ، مسئولین و بهیاران مراکز اقامتی ، درتاریخ 96/12/16 در اداره بهزیستی بهارستان برگزار شد. در این جلسه آروین کارشناس بیماریهای واگیر در ابتدا به شرح نحوه شناسایی علامتی موارد مشکوک به بیماریها در مراکز تجمعی و اقامتی ، مراکز ترک اعتیاد ، مراکز ارائه خدمات بهزیستی به مراجعین پرداخت و در ادامه در خصوص سندرم های قابل شناسایی در این مراکز به ویژه HIV و بیماری سل و سایر سندرم های شایع آموزش های لازم را ارائه نمود. در ادامه اکبرزاده کارشناس بیماریهای واگیر در خصوص خدمات ارائه شده توسط شبکه بهداشت و درمان بویژه خدمات پیشگیری از هاری و درمان حیوان گزیدگی ، مراقبت بیماریهای اسهالی و نحوه گزارش دهی توضیحات لازم را ارائه نمود. در پایان ضمن بحث و تبادل نظر بین حاضرین ، مشکلات و چالش های موجود در راه همکاری های مشترک شبکه بهداشت و درمان و مراکز تحت پوشش بهزیستی جهت کشف سندرم ها و بیماریهای قابل گزارش بررسی گردید. لازم به ذکر است سال گذشته اولین جلسه مشترک واحد مبارزه با بیماریهای شبکه و مسئولین مراکز اقامتی برگزار شد که در نتیجه آن برنامه کشف بیماران مشکوک به سل و نمونه گیری از آنها آغاز شد که تاکنون نیز ادامه دارد.

دفعات مشاهده: 321 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر