• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 1992

برگزاری مانور برنامه بسیج سلامت نوروزی بهداشت محیط توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۹ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان، در روز پنجشنبه هفدهم اسفند ماه مانور بسیج سلامت نوروزی بهداشت محیط با حضور دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان ،دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت ،دکتر جعفرآبادی معاون درمان ،آقای سپهرکیا مسئول حراست ، آقای درستکار مسئول امور عمومی و خانم مهندس پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط و کارشناسان بهداشت محیط در محل مرکز خدمات جامع سلامت صاحب الزمان برگزار شد.
در این مانور که با حضور پلیس راهور و اورژانس 115 برگزار شد، پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید آقای دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان ضمن قدردانی و تشکر از زحمات شبانه روزی بازرسان بهداشت محیط بر نقش مهم و حساسیت شغلی آنان به ویژه ایام نوروز به منظور تامین سلامت شهروندان و میهمانان نوروزی تاکید کردند.
وی اظهار داشت: هر ساله با نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی با افزایش فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی از جمله فروشگاه ها، اماکن اقامتی - تفریحی، اماکن مسیر  راهی در سطح شهرستان و در کنار جاده ها، کارشناسان بهداشت محیط مسئولیت تامین شرایط بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا در این ایام را بر عهده دارند.
دکتر دمیریان، با اشاره به اهمیت موضوع و ضرورت افزایش نظارت های بهداشتی گفت: برنامه بسیج سلامت نوروزی از پانزدهم اسفند ماه سال جاری تا پایان پانزدهم فروردین سال 1397 به صورت شبانه روزی و از ساعت 8 صبح لغایت 20 در کلیه روزهای اداری و تعطیلات و در صورت لزوم تا رفع مشکلات و رسیدگی به شکایات مردمی سامانه 190 با همکاری پرسنل بهداشت محیط با تاکید بر اماکن و مراکز حساس اجرا می شود.
وی، هدف کلی مانور را حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات ذکر کرد و تصریح نمود: افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی ، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن عمومی ، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن مسیر  راهی تحت پوشش، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب اشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و مسیر  راهی از اهداف اختصاصی مانور است.
دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت نیز در این مراسم از زحمات کارشناسان بهداشت محیط در افزایش پوششهای بهداشتی تشکر و قدردانی نمود.و اظهار داشت بازرسی های کاربردی در جهت حفظ سلامت شهروندان بخصوص در ایام پیش از تعطیلات و تعطیلات نوروزی مد نظر قرار گیرد تا بتوانیم در ارتقای سلامت شهرمان نقش موثری داشته باشیم و با مدیریت صحیح و عزم راسخ به شاخص های مطلوب دسترسی پیدا کنیم.
در ادامه مهندس پوربابا کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط بیان کرد : در ایام نوروز کارشناسان این واحد به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمت به همشهریان و مسافرین نوروزی هستند و سامانه تلفنی شکایات مردمی 190 و تلفن 56321018به صورت تمام وقت آماده ثبت شکایات بهداشتی مردم می باشد.
سپس کارشناسان بهداشت محیط در غالب 12 تیم بازرسی مجهز به تجهیزات پرتابل بازرسی به همراه یک دستگاه ماشین پلیس راهور و آمبولانس اورژانس 115 به صورت نمادین در خیابانهای اصلی شهرستان مانور سلامت نوروزی را به نمایش گذاشتند.
در پایان کارشناسان بهداشت محیط به سطح منطقه اعزام شده و فعالیت برنامه سلامت نوروزی خود را با تصویر برداری صدا و سیما آغاز نمودند.

دفعات مشاهده: 286 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر