• جلسه آموزشی اطفاء حریق
  • اسراف نکنیم
  • ایام عزاداری سالار شهیدان تسلیت باد.

برگزاری کمیته داخلی کنترل عفونت بیمارستانی توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ |
به منظور کنترل عفونتهای بیمارستانی کمیته ای با حضور معاون بهداشتی ، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها،کارشناسان درمان و سایر مسئولین در تاریخ 96/12/17 در  دفتر معاون بهداشتی شبکه تشکیل شد. در ابتدای جلسه  دکتر سلیمانی جوان  معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت بر اهمیت کنترل عفونت بیمارستانی به دلیل کاهش مرگ و میر و هماهنگی بین بخشی واحد های بهداشتی و درمان جهت کنترل بیماریهای واگیر تاکید کردند. در ادامه دشتبانی کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها  در خصوص عدم جابجایی و همچنین لزوم آموزش مجدد کارشناس کنترل عفونت بیمارستان مطالبی را عنوان کردند. درپایان نیز جهت اجرای بهتر برنامه و کنترل مستمربین اعضاء  تبادل نظراتی صورت گرفت و مصوباتی در این خصوص تصویب شد.

دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر