• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 112086

برگزاری کمیته داخلی کنترل عفونت بیمارستانی توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ |
به منظور کنترل عفونتهای بیمارستانی کمیته ای با حضور معاون بهداشتی ، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها،کارشناسان درمان و سایر مسئولین در تاریخ 96/12/17 در  دفتر معاون بهداشتی شبکه تشکیل شد. در ابتدای جلسه  دکتر سلیمانی جوان  معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت بر اهمیت کنترل عفونت بیمارستانی به دلیل کاهش مرگ و میر و هماهنگی بین بخشی واحد های بهداشتی و درمان جهت کنترل بیماریهای واگیر تاکید کردند. در ادامه دشتبانی کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها  در خصوص عدم جابجایی و همچنین لزوم آموزش مجدد کارشناس کنترل عفونت بیمارستان مطالبی را عنوان کردند. درپایان نیز جهت اجرای بهتر برنامه و کنترل مستمربین اعضاء  تبادل نظراتی صورت گرفت و مصوباتی در این خصوص تصویب شد.

دفعات مشاهده: 283 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر