• جلسه آموزشی اطفاء حریق
  • اسراف نکنیم
  • ایام عزاداری سالار شهیدان تسلیت باد.

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 119702

برگزاری کمیته درون بخشی التور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ |
به منظور ایجاد آمادگی شبکه بهداشت در برابر وبای( التور )کمیته داخلی با حضور مدیر شبکه ، معاون بهداشتی ، کارشناس مسئولین واحدهای ستادی و کارشناس درمان در تاریخ 96/12/17 در شبکه بهداشت و درمان بهارستان تشکیل شد . در ابتدای جلسه دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی شبکه ضمن خیر مقدم هدف از تشکیل کمیته را بیان نمود و با توجه به شروع فصل گرم سال  و لزوم آمادگی کلیه واحدهای بهداشتی جهت کنترل بروز طغیان  احتمالی تاکید کرد و از همکاری سایر واحدها تشکر و بر لزوم برنامه ریزی کلی  و عملیاتی  برنامه التورتاکید کردند، در ادامه دشتبانی کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها با مروری بر فعالیت ها و اقدامات سال جاری به آمار تعداد نمونه گیری رکتال سواپ در چند سال اخیر که افزایش چمشگیر داشته مطالبی را بیان کردند. در پایان جلسه دکتر دمیریان مدیرشبکه به همکاری کلیه واحد های ستادی در طرح ها و برنامه های اورژانسی شبکه تاکید کردند. در ادامه کارشناس برنامه التور انتظارات از واحدهای ستادی را ارایه و مصوب گردید.

دفعات مشاهده: 254 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر