• جلسه آموزشی اطفاء حریق
  • اسراف نکنیم
  • ایام عزاداری سالار شهیدان تسلیت باد.

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 120725

برگزاری کمیته فرهنگی آموزش و پیشگیری از اعتیاد توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ |
مورخ 96/12/20 کمیته فرهنگی آموزش و پیشگیری از اعتیاد در سالن اجتماعات شبکه بهداشت بهارستان  با حضور دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت ، خانم دژآهنگ کارشناس مسئول بهداشت روان اجتماعی و اعتیاد ، جناب آقای امانی نماینده فرمانداری و نمایندگان سایر ادارات عضو کمیته برگزار گردید.
در این جلسه دکتر سلیمانی جوان ضمن تقدیر و تشکر از حضور اعضای ثابت طبق ابلاغ ادارات و همچنین آرزوی موفقیت در سال جدید، به روند رو به افزایش و عمق فاجعه موارد مخدر در جامعه اشاره نمود. ایشان در خصوص تاثیر مثبت برنامه های فرهنگی در پیشگیری از اعتیاد و اینکه با استفاده بیشتر از توان ادارات شهرستان و افزایش فعالیتها می توان گام های موثری در این حوزه برداشت نکاتی را مطرح نمودند و اظهار داشتند برگزاری جلسات به عنوان رفع تکلیف نیست بلکه با گام های استوار، دیدگاه اعتقادی و رویکرد اجتماعی، آگاه سازی آحاد جامعه به خصوص قشر جوان را بایستی در سرلوحه وظایف خود قرار دهیم.
در ادامه بررسی مصوبات توسط دبیر جلسه و سپس گزارش عملکرد و برنامه های سال آتی توسط اعضا کمیته ارائه شد.

دفعات مشاهده: 229 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر