• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

اقدامات سلامت نوروزی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۹ |
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان : به همت واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان  از ابتدای طرح بسیج سلامت نوروزی تا پانزده فروردین بیش از 2581 بازرسی بهداشتی از اماکن تحت پوشش به عمل آمد.

به منظور حفظ و سلامت شهروندان، واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان نیز همگام با سایر واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران با بسیج کلیه امکانات و پرسنل بهداشت محیط برنامه سلامت نوروزی را درتمامی مناطق شهری و روستایی شهرستان اجرا نمود.
مهندس پوربابا مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان گفت  : دراین طرح که از پانزدهم اسفند ماه سال1396 آغاز و تا 15فروردین  97 ادامه داشت، کارشناسان بهداشت محیط به صورت روزانه درساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس بازدید نمودند،به طوریکه کلیه اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس تحت نظارت و بازرسی قرارگرفتند.
وی افزود :از ابتدای طرح سلامت نوروزی از 15 اسفند لغایت 15 فروردین 97  با فعالیت اکیپ های نظارتی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان از 2581  امکنه تهیه و توزیع مواد غذایی ، عمومی ،بین راهی و سامانه های آبرسانی بازرسی بهداشتی به عمل آمده و بیش از 31 اخطار بهداشتی صادرو 12 مورد به مراجع قضایی معرفی و 4واحد تعطیل شد.
همچنین تعداد1608 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل در بازرسی ها صورت گرفت که منجر به انجام 29 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی مشکوک و ارسال به آزمایشگاه گردید و مقدار 664 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم گردید و به بیش از 21مورد از شکایات مردمی نیز رسیدگی شده است.

در پایان در راستای کنترل آب آشامیدنی و استخر شناتعداد 164مورد نمونه برداری میکروبی و1131  مورد کلرسنجی نیز انجام گردید.

دفعات مشاهده: 299 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر