• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

پلمپ 3 رستوران و کشف۲۷۳کیلو مواد غذایی غیر بهداشتی در رستورانها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۱ |
با هدف نظارت بر وضعیت بهداشتی مراکز پخت و توزیع غذا در سطح شهرستان از جمله رستورانها و چلوکبابی ها، در روز دوشنبه مورخ 97/1/20 یک تیم بازرسی با حضور جناب آقای دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان، سر کار خانم دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت، سرکار خانم مهندس پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط و با همراهی جناب آقای طاهرخانی بخشدار بخش گلستان،دکتر سلوکانه رئیس اداره دامپزشکی،جناب آقای گلشن رئیس اداره تعزیرات حکومتی و نماینده اداره اماکن، تشکیل شد. در این طرح ضربت از 4 واحد صنفی پخت و توزیع غذا بازرسی و در مجموع مقدار 273 کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی مثل گوشت چرخ کرده، مرغ و جوجه کباب، رنگ غذا ،برنج که تماماً غیربهداشتی بودند کشف و در محل معدوم گردید.همچنین 3 رستوران متخلف پلمپ و پرونده تخلفات این واحدها به مراجع قضایی ارسال شد.
جناب آقای دکتر دمیریان در حاشیه این بازرسی ها گفت: روند رسیدگی به تخلفات بهداشتی اماکن مربوط به صنف پرندگان و تعطیلی واحدهای متخلف در دستور کار شبکه بهداشت قرار داشته و این روند با جدیت بیشتر ادامه خواهد داشت.ایشان از متصدیان این اماکن خواستند در اسرع وقت نسبت به اجرای موازین بهداشتی در محل کسب خود اقدام نمایند.
وی در ادامه افزود: با کسانی که با سلامتی مردم بازی می کنند به شدت برخورد خواهیم کرد.همچنین شهروندان محترم می توانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، مراتب را با شماره تلفن 190 وزارت بهداشت در میان بگذارند.

دفعات مشاهده: 553 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر