• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

دیدار نوروزی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفایی امام جمعه بخش گلستان با مدیر و معاونین شبکه بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۲ |
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفایی امام جمعه بخش گلستان روز چهارشنبه 97/1/22 جهت بازدید نوروزی با مدیر و معاونین شبکه بهداشت با هیئت همراه در شبکه بهداشت و درمان حضور پیدا کردند.
در ابتدا آقای دکتر دمیریان ضمن خیر مقدم به ایشان گزارش مختصری از فعالیت های شبکه بهداشت در شهرستان ارائه نمودند . ایشان ضمن تشکر از امام جمعه محترم بخش گلستان به سبب رهنمودها و حمایت های ایشان درخواست نمودند نسبت به ایراد سخنرانی در نماز جمعه و تاکید ، به رعایت بهداشت در سطح شهرستان توسط واحدهای صنفی انجام شود.
 سپس حاج اقا صفایی امام جمعه بخش گلستان ضمن تقدیر از مدیر شبکه و معاونین اقدامات شبکه را تحسین برانگیز خواندند و از آقای دکتر دمیریان جهت ایراد سخنرانی پی از خطبه های نماز جمعه و دعوت مردم به حفظ و رعایت بهداشت دعوت نمودند ، و در پایان با دعای خیر برای مدیر و پرسنل ، شبکه را ترک نمودند.

دفعات مشاهده: 396 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر