• جلسه آموزشی اطفاء حریق
  • اسراف نکنیم
  • ایام عزاداری سالار شهیدان تسلیت باد.

برگزاری اولین کارگروه شهرستانی سلامت و امنیت غذا سال 97

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۷ |
 اولین جلسه کارگروه شهرستانی سلامت و امنیت غذا در سال 97 به ریاست جناب آقای موسوی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری بهارستان و با حضور دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان و خانم دکتر سلیمانی جوان رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی و روسای ادارات شهرستان در تاریخ 26 فروردین ماه در محل سالن پیامبر اعظم(ص)  فرمانداری تشکیل شد. درابتدای جلسه پس از قرائت آیات کلام الله مجید جناب آقای موسویضمن عرض تبریک سال جدید و عیدمبعث ، بر شعار سال تاکید کرد و با اشاره به لزوم هماهنگی بین بخشی ادارات جهت نیل به اهداف سلامت ، رضایتمندی مردم از خدمات ادارات را رضایت مندی نظام دانست . در ادامه دکتر دمیریان  مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان گزارشی از عملکرد شبکه بهداشت در سال 96  ارایه کرد و بر آمادگی شبکه بهداشت و درمان جهت غربالگری رایگان پرسنل ادارات اشاره کرد .ایشان در ادامه به وضعیت رستورانها و اماکن مرتبط با مواد غذایی و همچنین پلمپ 7 رستوران متخلف در هفته گذشته اشاره نمود و درخواست همکاری مقامات قضایی را نمودند.در پایان جلسه دکتر سلیمانی جوان اهداف هفته سلامت را بیان کرد و همکاری سایر ادارات در برگزاری هر چه بهتر هفته سلامت را خواستار شد. دکتر سلیمانی جوان در پایان گزارشی از سیر بیماری التور در سالهای گذشته و انتظارات از سایر ادارات در جهت پیشگیری و کنترل این بیماری را بیان کرد.

دفعات مشاهده: 225 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر