• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

برگزاری کمیته فرهنگی آموزشی پیشگیری از اعتیاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۲ |
در مورخ 97/2/19 کمیته فرهنگی آموزشی پیشگیری از اعتیاد به ریاست سرکار خانم دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت، خانم دژآهنگ کارشناس مسئول بهداشت روان و با حضور نمایندگان ادارات شهرستان در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت بهارستان تشکیل گردید.
در این جلسه رئوس برنامه های کاربردی پیرامون پیشگیری از اعتیاد جهت ایجاد هماهنگی های بین بخشی در سال 1397 توسط دکتر سلیمانی جوان بیان و به بحث و نظرسنجی گذاشته شد.
در ادامه برنامه آموزشی مدیریت استرس توسط کارشناس واحد سلامت روان خانم مقصودی ارائه گردید و در پایان جلسه تصمیم هایی توسط اعضا و رئیس جلسه اتخاذ گردید که در جهت هرچه بهتر برگزار شدن این برنامه های فرهنگی و آموزش به عموم مردم در سطح شهرستان راه گشا خواهد بود.

دفعات مشاهده: 189 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر