• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

حضور جناب آقای دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان در جلسه ملاقات مردمی مسئولین با مردم شریف سلطان آباد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۲ |
جناب آقای دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان در معیت جناب آقای دکتر نوروزی نماینده مردم شریف شهرستان های رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی و جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفایی امام جمعه گلستان و دکتر سلیمان پور فرماندار شهرستان و همچنین جمعی از رؤسای ادارات به منظور بررسی مشکلات مردم منطقه سلطان آباد، در مسجد امیرالمومنین (ع)  این شهر حضور یافتند.در این دیدار که در تاریخ 20 اردیبهشت 97 و بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار گردید .جناب آقای دکتر دمیریان در خصوص طرح تحول سلامت گفت: طرح تحول سلامت یکی از این طرح هایی بود که مورد تایید و تمجید مقام معظم رهبری قرار گرفت. در این شهرستان طرح تحول ابتدا با افتتاح بیمارستان امام حسین (ع) آغاز گردید. حدود 10 سال از کلنگ زنی پروژه بیمارستان می گذشت که در سال گذشته به همت مسئولین دانشگاه و شهرستان افتتاح شد.
ایشان اظهار نمودند در سال گذشته این بیمارستان بالغ بر 164000 نفر مراجعه کننده داشته است. این افراد باید برای رفع نیازهای درمانی خود و خانواده شان به شهرستان های همجوار و یا شهر تهران می رفتند. اما به برکت  طرح تحول نظام سلامت از سال گذشته تمام این خدمات در بیمارستان امام حسین (ع) به این مردم اعطا می شود. تا به امروز حدود 5000  نفر در این مرکز درمانی بستری شدند و از خدمات درمانی بهینه بهره گرفته اند و همچنین  بالغ بر 2000عمل جراحی انجام شده که تنها 10 درصد هزینه ها از بیماران دریافت شده است و مابقی توسط دولت تامین گشته است. در حال حاضر در این بیمارستان تمام تخصص های زنان و زایمان، اطفال وجود دارد و اضافه شدن دستگاه سی تی اسکن در ماه بهمن به این مجموعه افتخاری زود هنگام بوده است. خدماتی همچون آزمایشگاه، رادیولوژی و تمام امکاناتی که در بیمارستان های پیشرفته وجود دارد، در اینجا به مردم ارائه می شود.
دکتر دمیریان در خصوص اقدامات صورت گرفته توسط شبکه بهداشت و درمان نیز ادامه داد: به برکت طرح تحول، 8 مرکز و پایگاه در سال گذشته به منظور عدالت در دسترسی عموم مردم به خدمات بهداشتی، افتتاح شد.
در این طرح خدمات بهداشتی مانند واکسیناسیون، غربالگری تیروئید نوزادان به صورت 100 درصد رایگان در اختیار همشهریان عزیز قرار می گیرد .همچنین همه افراد بالای 30 سال می توانند با در دست داشتن کارت ملی از خدمات غربالگری سرطان به منظور شناسایی و پیشگیری و تست قند و چربی به صورت رایگان بهره گیرند.

برنامه های طرح تحول به نحوی برنامه ریزی گردیده که فرد از بدو تولد تا زمان مرگ از تمام خدمات درمانی بهره مند میگردد.
ایشان در ادامه به سوالات مردم در زمینه مسائل بهداشتی پاسخ دادند.

دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر