• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

بازدید سرزده مدیر ،معاون بهداشتی و بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۴ |
در تاریخ 97/2/23 دکتر دمیریان مدیر شبکه، دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان در معیت مهندس طاهرخانی بخشدار گلستان و دهیار روستای ریه، از نانوایی های این روستا به صورت سرزده بازدید نمودند. در این گشت مشترک از 4 نانوایی روستا بازدید و مقرر شد در اسرع وقت برای نانوایی های متخلف اخطار رفع نواقص صادر گردد. همچنین فعالیت یک واحد متخلف نیز به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی متوقف گردید.
دکتر دمیریان از تداوم این بازرسی ها خبر داد و افزود بازرسان بهداشت محیط با بهره گیری از تجهیزات پرتابل بازرسی نسبت به بررسی سلامت مواد غذایی در محل اقدام خواهند نمود.برای متخلفان اخطار بهداشتی صادر و در صورت عدم رفع نواقص نسبت به پلمپ و ارسال پرونده تخلفات این واحدها به مراجع قضایی اقدام خواهد شد.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر