• هفته ملی بانوان 24 الی 30 مهر

بزرگترین سفره رمضان در شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۲ |
به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان ،
یکی از سنت های حسنه ماه مبارک رمضان، برگزاری مراسم افطاری است. مراسمی که علاوه بر لذت های یک مهمانی و دور همی، حال و هوای معنوی ای را هم به همراه خود دارد. به همین دلیل حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا نوروزی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی  با همکاری خیرین شهرک قلعه میر برای قدردانی از تلاش های وزیر محترم بهداشت و فرماندار ، شامگاه دوشنبه 21 خرداد 97 ضیافت افطار و شامی را ترتیب دادند تا مسئولین چند ساعتی را بدون دغدغه های کاری در کنار هم باشند. ضیافت افطاری که با توجه به حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، ، دکترسلیمان پور فرماندار ، دکتر دمیریان مدیر شبکه ، دکتر عباسی رئیس بیمارستان ، مهندس عرب شهردار گلستان و  مهندس جهانتاب رئیس شورای اسلامی گلستان و سایر مسئولین شهرستان، با استقبال خوبی از سوی مردم نیز روبرو شده بود. البته باران شدید نیز نتوانست مانع برچیدن این سفره شود.
در این ضیافت دکتر هاشمی؛ وزیر بهداشت در جمع دوستانه مردم و مسئولین اظهار داشت: بسیار خرسندم که در جمع مردم شریف شهرستان بهارستان می باشم تا از نزدیک با مشکلات حوزه سلامت مردم و وضعیت مردم با خبر شوم . و از تمامی دوستانی که برای این ضیافت تلاش نمودند تشکر و قدردانی نمود.
سپس وزیر بهداشت به درخواست مسئولین شهرستان ضمن بازدید از بیمارستان امام حسین (ع) در جریان مشکلات بهداشتی درمانی شهرستان من الجمله کمبود نیروی انسانی بیمارستان امام حسین (ع)  و به دنبال آن فعال نبودن برخی از بخش های بیمارستان ، نبود پد هلیکوپتر جهت انتقال مصدومین ترافیکی و غیر ترافیکی با توجه به قرار گرفتن در سه شاهراه مواصلاتی جاده ساوه ،اتوبان قم و آزاد راه ساوه ، عدم پیشرفت پروزه مرکز تولد در مجاورت بیمارستان امام حسین (ع) به دلیل کمبود اعتبارات ، کمبود فضای درمانگاهی در بیمارستان با توجه به ازدحام جمعیت قرار گرفت .
در ادامه نماینده محترم مجلس در خصوص  کند بودن پیشرفت فیزیکی بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع )  نسیم شهر مطالبی را عنوان نمودند .
پس از شنیدن مشکلات شهرستان  دکتر هاشمی عنوان نمودند امیدوارم با پیگیری و توجه مسئولین محترم ، مشکلات سریعتر مرتفع گردد .
در ادامه ایشان  موافقت خود را در خصوص احداث پد بالگرد و همچنین تامین بودجه مورد نیاز اعلام و دستور مقتضی را صادر نمود.
سپس دکتر هاشمی جهت حل مشکل کمبود نیروی انسانی و تسریع در احداث مرکز تولد بیمارستان امام حسین (ع) دستور صادر نمودند.
شایان ذکر است در پایان این دیدار فرماندار در  حضور  وزیر بهداشت و دیگر مسئولین حاضر، از زحمات دکتر دمیریان مدیر شبکه شبکه تقدیر  و تشکر کرد.

دفعات مشاهده: 208 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر