• هفته ملی بانوان 24 الی 30 مهر
  • برگزاری چهارمین کارگروه شهرستانی سلامت و امنیت غذا
  • هم پیمان برای سلامت قلب
  • اسراف نکنیم

برگزاری اولین همایش آموزش مقررات بهداشتی در رستورانها و چلوکبابی هاتوسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان : اولین همایش آموزش مقررات بهداشتی در صنف رستورانها و چلوکبابی ها توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان در باغ تالار شانی نسیم شهر برگزار گردید.
در راستای ارتقاء وضعیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در واحدهای پخت و توزیع غذا از جمله رستورانها و چلوکبابی ها ، در روز سه شنبه مورخ 97/3/22 همایشی با همکاری اتحادیه صنف پزندگان و شبکه بهداشت برای متصدیان این صنوف برگزار گردید.در این همایش کارشناسان بهداشت محیط به تبیین اهمیت مقررات بهداشتی برای متصدیان و لزوم رعایت مقررات بهداشتی در زمینه بهداشت فردی ،بهداشت ساختمان و ابزار کار و بهداشت مواد غذایی به صورت مفصل آموزشهای لازم را ارائه دادند.
سپس مهندس فرهادی مدیر آموزشگاه اصناف بوستان سلامت در خصوص نحوه گندزدایی ابزار کار و ضد عفونی سبزیجات آموزشهای لازم را به شاغلین این حرفه ارائه دادند.
در ادامه کارشناسان اداره دامپزشکی در خصوص تب کریمه کنگو و نحوه انتقال و بهداشت گوشت و عدم استفاده از گوشت چرخکرده فاقد مجوز فریز شده توضیحات موجر و مفصلی را بیان نمودند.
در حاشیه این همایش  بسته های آموزشی مرتبط با مسائل بهداشتی در بین شرکت کنندگان توزیع گردید.

دفعات مشاهده: 269 بار   |   دفعات چاپ: 62 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر