• هفته ملی دیابت گرامی باد.
  • هفته پدافند غیر عامل گرامی باد.

بازدید مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان از گودبرداری پروژه ستاد شبکه ، مرکز خدمات جامع سلامت شهید صبوری و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۷ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان : د ر تاریخ97/4/16 جناب آقای دکتر دمیریان؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستانبه همراه مهندس درستکار مسئول امور عمومی شبکهاز روند پیشرفت ساخت کلینیک تخصصی گلستان و روند گودبرداری پروژه ستاد شبکه ، مرکز خدمات جامع سلامت شهید صبوری و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شبکه بازدید کردند.
در این بازدید دکتر دمیریان ، از نزدیک بر نحوه ی گودبرداری پروژه ی ستاد شبکه ، مرکز خدمات جامع سلامت شهید صبوری و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری نظارت کردند و با پیمانکار و مهندس اجرایی پروژه در خصوص عملیات عمرانی بحث و تبادل نظر گردید.
دمیریاندر حاشیه ین بازدید در خصوص اجرای پروژه ساختمان ستاد شبکه گفت : به سبب نیاز شهرستان ولزوم پیش بینی کامل ارائه خدمات وهمچنین توسعه شهرستان و ابلاغیه طرح تحول سلامت ولزوم پیش بینی کامل ارائه خدمات به مردم شریف شهرستان ،ساخت این پروژه از اولویت های مهم شهرستان محسوب می گردد .
وی افزود: احداث پروژه ساختمان ستاد شبکه ، مرکز خدمات جامع سلامت شهید صبوری و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستاندر سه طبقه با حمایتهای بی دریغ  رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاون بهداشتی ایشان و سایر مسئولین دانشگاهی و شهرستانی از امروز پس از طی مراحل قانونی و تشریفات اداری در مرحله گودبرداری و اجرای فونداسیون است، آغاز و ظرف مدت یکسال به بهره برداری خواهد رسید.
سپس دکتر دمیریان با حضور در کلینیک تخصصی گلستان از نزدیک در روند پیشرفت ساخت کلینیک قرار گرفت این پروژه در حال حاضر با درصد پیشرفت 95 درصد در حال پایان است.

دفعات مشاهده: 149 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر