• سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) تهنیت باد.
  • روز حسابدار مبارک.
  • هفته اطلاع رسانی ایدز 8 تا 14 آذر ماه

پیام تبریک روز خبر نگار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۷ |
پیام تبریک روز خبرنگار
ن و القلم و مایسطرون

جان   نباشد  جز  خبر  در  آزمون         هر که  را  افزون  خبر  جانش فزون
اقتضای جان چو ای دل آگهی است       هر که آگه تر بود جانش قوی است

هفدهم مردادماه به مناسبت سالروز شهادت شهید محمود صارمی به زیبایی و به پاس زحمات وخدمات ارزنده خبرنگاران محترم ، « روز خبرنگار » نامگذاری شده است؛ این روز فرصتی است که از زحمات بی دریغ اصحاب قلم قدردانی شود ، لذا این روز شکوهمند که روز پاسداشت قلم است را به نوبه خود به همه خبرنگاران ، نویسندگان و روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم در عرصه اطلاع رسانی تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
نخبگانی که حیثیت وشرف خود را در گرو اطلاع رسانی دقیق به جامعه گذاشته اند و آن را با هیچ قیمتی معامله نمی کنند .
بی شک رشد و ارتقاء سطح اطلاعات جامعه مرهون خدمات سریع و دقیق این عزیزان است و ما در حوزه بهداشت و درمان همواره از این ظرفیت درراستای تحقق اهداف عالیه وزارت بهداشت بهره برده ایم ، لذا این روز بزرگ را به خبرنگاران ساعی وپرتلاشی که درحوزه بهداشت و درمان به انعکاس اخبار می پردازند تبریک عرض می نمایم.
امید است با استعانت و توکل به خداوند متعال در انجام رسالت آگاهی بخشی و شفاف سازی  و ارتقاء سطح فرهنگی جامعه موفق و موید باشید.

دکتر دانوش دمیریان
مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان

دفعات مشاهده: 139 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر