دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
 دسترسی سریع کارکنان

گالری تصاویر

  • 24 مهر ماه روز جهانی غذا
  • روز ملی مبارزه با سل
  • 18 تا 24 مهر ماه هفته سلامت روان
  • 18 تا 24 مهر ماه هفته سلامت روان
  • 14 تا 20 مهر ماه هفته ملی کودک
  • 17 مهر ماه روز جهانی تخم مرغ
  • 1 تا 7 مهر ماه هفته جهانی سالمند
  • برگزاری چهارمین کارگروه شهرستانی سلامت و امنیت غذا
  • هم پیمان برای سلامت قلب
  • اسراف نکنیم

نمایش آمار بازدیدهای کل: 52980247

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 89906

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 667872

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 4204

کاربران حاضر در پایگاه: 0

نانوایی های بخش بوستان زیر تیغ بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ | 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان، دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهارستان از طرح ضربتی بازدید از نانوایی های بخش بوستان خبر داد و گفت: با هدف حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه ، بهبود و افزایش کیفیت پخت نان، بازرسان بهداشت محیط این شبکه اقدام به اجرای مرحله سوماز طرح ضربتی بازرسی از نانوایی های سطح شهرستان کردند.
وی افزود : این طرح توسط 8 تیم ۲ نفره از بازرسان بهداشت محیط در روز سه شنبه 17 مهر ماه برای نانوایی های شهر نسیم شهر و روستای اورین انجام شد ودر این بازرسی ها مقدار 41 کیلوگرم جوش شیرین و انواع افزودنی های غیر مجاز و 118 کیلوگرم نمک صنعتی جمع آوری شد.
در مجموع 63 نمونه نان توسط تجهیزات پرتابل بازرسی در محل از لحاظ مصرف جوش شیرین و مقدار نمک مورد سنجش قرار گرفت، که از این تعداد 39نمونه نان که مقادیری بالاتر از حدود استاندارد داشتند نمونه برداری و به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال گردید.
دکتر دمیریان اعلام کرد: با توجه به تبلیغات برخی از نانوایی ها مبنی بر عرضه نان سبوس دار، بررسی این موضوع نیز در دستور کار بازرسان قرار گرفت و مقدار 200 کیلوگرم سبوس فله فاقد مشخصات جمع آوری شد. این نانوایی ها به جای استفاده از آرد با سبوس بالا اقدام به افزودن سبوس فله به خمیر می کردند که این مسئله می تواند سبب بروز مشکلات تغذیه ای و بهداشتی برای مصرف کنندگان شود ، زیرا ممکن است به هنگام جداسازی سبوس، آلودگی های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.
ایشان ادامه داد: هر گونه افزودنی به غیر از افزودنی ‌های مجاز در پخت نان ممنوع و تخلف است و برای تولید نان سبوس‌ دار استاندارد ، باید سبوس آن در کارخانه به آرد اضافه شود.
 


CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 26 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر