• 24 مهر ماه روز جهانی غذا
  • اسراف نکنیم

برگزاری مراسم بزرگداشت روز بهداشت محیط در شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۹ |
مراسم بزرگداشت روز جهانی بهداشت محیط در شبکه بهداشت و درمان بهارستان برگزار شد.

مراسم بزرگداشت روز جهانی بهداشت محیط در روز چهارشنبه 18 مهر ماه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت بهارستان با حضور دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت  و خانم مهندس پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط و تمامی کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.
دکتر سلیمانی جوان در این مراسم ضمن اشاره به وسعت تاثیر گذاری عوامل محیطی بر سلامت انسان، بر اهمیت نقش کارشناسان بهداشت محیط بر پایش و ارتقاء این عوامل تاکید کردند.
دکتر سلیمانی جوان این روزرا به کلیه مهندسین بهداشت محیط تبریک گفته و ضمن اظهار اطلاع و اشراف کامل بر سختی های کار،از آنان تقدیرکردند .
ایشان از عملکرد مهندس پوربابا  و کلیه کارشناسان این واحد اظهار رضایت کردند و افزایش شاخصها و پوشش اماکن را حاصل تلاش همکاران دانستند.
درپایان مراسم از مهندسین بهداشت محیط با اهداء لوح سپاس و یک شاخه گل و هدایا تقدیر و تشکر بعمل آمد .

دفعات مشاهده: 38 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر