• چهارشنبه سوری مبارک.
  • فرا رسیدن عید نوروز گرامی باد.

برگزاری مراسم جشن وارنیش سدیم فلوراید توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۹ |
مراسم افتتاحیه وارنیش فلوراید تراپی در مدرسه ابتدایی پسرانه سبحان در روز چهارشنبه 16 مهر 97 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان : جشن وارنیش فلوراید تراپی با حضوردکتر بهزادی کارشناس مسئول دهان و دندان ، صفری کارشناس مسئول جوانان نوجوانان و مدارس  و کارشناسان سلامت آموزش و پرورش ناحیه 1، در مدرسه ابتدایی پسرانه سبحان برگزار گردید.
در این مراسم دکتر بهزادیدر خصوص اهمیت وارنیش فلوراید تراپی برای ارتقای سطح سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتداییمطالبی را عنوانکرد .
وی افزود :بیشتر از 30 سال است که ماده "وارنیش فلوراید" به طور گسترده در جهان به عنوان یک ماده موثر جهت پیشگیری از پوسیدگی دندانی استفاده شده است. در کودکان 3 تا 14 سال استفاده از "وارنیش فلوراید" دو بار در سال روش ایمن بی خطر بدون درد و موثر در کاهش پوسیدگی است. در این طرح "وارنیش فلوراید" توسط دندانپزشک یا مراقب سلامت و بهورز براحتی بوسیله برس های یک بار مصرف یر روی دندان های کودک مالیده می شود.
وارنیش فلوراید تراپی مرحله اول سال تحصیلی 97-98 از تاریخ هفت مهر 97 در مدارس سطح شهرستان آغاز شده است .

دفعات مشاهده: 119 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر