• هفته ملی دیابت گرامی باد.
  • هفته پدافند غیر عامل گرامی باد.

جلسه آموزشی پیشگیری از عوامل مستعد کننده ناباروری و ترویج زایمان طبیعی در فرمانداری شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۳ |
جلسه آموزشی پیشگیری از عوامل مستعد کننده ناباروری و ترویج زایمان طبیعی برای نمایندگان بانوان ادارات شهرستان بهارستان در فرمانداری شهرستان بهارستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، واحد بهداشت خانواده با همکاری فرمانداری شهرستان در روز شنبه 12 آبان جلسه آموزشی پیشگیری از عوامل مستعد کننده ناباروری و ترویج زایمان طبیعی را برای  نمایندگان بانوان ادارات شهرستان بهارستان در فرمانداری برگزار کرد.
در این جلسه مریم شیرمحمدی و حمیده شوششتری کارشناسان بهداشت خانواده مطالبی را در این خصوص ارائه دادند . و در پایان کتابچه و پمفلت های آموزشی بین حاضرین توزیع شد  .

دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر