• چهارشنبه سوری مبارک.
  • فرا رسیدن عید نوروز گرامی باد.

اولین کمیته داخلی اجرای برنامه سلامت کارکنان شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۳ |
 اولین کمیته داخلی اجرای برنامه سلامت کارکنان شبکه بهداشت و درمان بهارستان

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها اولین کمیته داخلی آشنایی و اجرای برنامه سلامت کارکنان را برگزار کرد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، اولین کمیته داخلی آشنایی و اجرای برنامه سلامت کارکنان در روز شنبه 12 آبان با حضور دکتر المیرا سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت و سایر مسئولین واحدهای ستادی در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
در ابتدا جلسه دکتر سلیمانی جوان درخصوص برنامه سلامت کارکنان ، اهمیت اجرای آن و هماهنگی درون بخشی سایر واحدهای ستادی مطالبی را عنوان کردند.
 در ادامه رحیمه رحیمی کارشناس برنامه سلامت کارکنان هدف کلی اجرای برنامه ، استراتژیهای برنامه و استاندارهای دهگانه از جمله استاندارد های اقدامات عمومی برای ارتقای سلامت در سازمان را برای حاضرین تشریح کردند.
وی در خصوص ، استانداردهای تغذیه سالم و کنترل وزن ، فعالیت بدنی، کنترل مصرف دخانیات، سلامت روان و استرس شغلی، حوادث محیط کار، کمکهای اولیه و تدبیر فوریتهای پزشکی، خطرسنجی قلبی (پرفشاری خون ، چربی و قند بالا) ایراپن و غربالگری سرطان های مهم، آشنایی با علائم و نشانه های بیماریهای مهم، سلامت محیط کار و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن یا دارو توضیح دادند.

دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر