• چهارشنبه سوری مبارک.
  • فرا رسیدن عید نوروز گرامی باد.

حضور پرشور مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان بهارستان در راهپیمایی 13 آبان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۳ |
مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان بهارستان در راهپیمایی 13 آبان در شهرستان بهارستان حضوری پرشور داشتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، به مناسبت سیزده آبان ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان بهارستان در راهپیمایی  هم پا و هم راستا  با اقشار مختلف مردم و گروه های دانش آموزی حضوری پرشور داشتند و با شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آل سعود خائن انزجار خود را از دشمنان انقلاب اسلامی و میهن عزیزمان ابراز داشتند، همچنین حضور آمبولانس فوریت های پزشکی در مسیر راهپیمایی مشهود بود.

13آبان مصادف با سالروز تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام در سال 58، روز ملی مبارزه بااستکبار جهانی و تبعید حضرت امام خمینی (ره) از ایران به ترکیه در سال 1343 است.

دفعات مشاهده: 101 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر