• ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گرامی باد.
  • یلدا مبارک.

کشف و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید همبرگر غیربهداشتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۳ |
کشف و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید همبرگر غیربهداشتی در شهرستان بهارستان

کارگاه غیرمجاز تولید همبرگر غیربهداشتی توسط بازرسان شبکه بهداشت و درمان بهارستان کشف و پلمپ شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، پیرو گزارش مردمی مبنی بر فعالیت کارگاه غیرمجاز تولید همبرگر غیربهداشتی در سطح منطقه، پس از هماهنگی های لازم و اخذ دستور مقام قضایی در روز یکشنبه 2 دی  ، کارشناسان شبکه بهداشت، اداره دامپزشکی، بخشداری بوستان و اداره صنعت و معدن به همراه  مأمورین نیروی انتظامی به محل مراجعه و موفق به کشف 2850 کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی شدند.
انواع ضایعات گوشتی مثل پوست مرغ، سنگدان تاریخ مصرف گذشته ،نان خشک پودر شده و نمک صنعتی از جمله مواد کشف شده بود. بررسی های بعمل آمده نشان می دهد این افراد اقدام به توزیع گسترده محصولات خود در سطح منطقه و شهرهای همجوار میکردند.
 در ادامه با هماهنگی های بعمل آمده با مقام قضایی محل پلمپ و مواد غذایی کشف شده معدوم سازی شد.

دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر