• ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گرامی باد.
  • یلدا مبارک.

برگزاری شانزدهمین جلسه شورای مدیران معاونت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ |
شانزدهمین جلسه شورای مدیران ستاد، مراکز و شبکه های بهداشت معاونت بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان  : شورای مدیران حوزه معاونت بهداشت با حضور دکتر فربد عبادی فرد آذر معاون بهداشت دانشگاه، دکتر بحرالعلوم  و دکتر میرزایی معاونین اجرایی و فنی معاونت بهداشت، مدیران شبکه ها و رؤسای مراکز، مدیر گروهها و کارشناس مسئولین واحدهای ستاد معاونت بهداشت، یکشنبه نهم دی 97 در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان بهارستان برگزار شد.

معاون بهداشت دانشگاه، در خصوص نظام ارجاع و اهمیت افزایش دسترسی آحاد جمعیت به خدمات بهداشت و درمانی و اجرای مطلوب نظام ارجاع مطالبی را بیان کرد.

وی استقرار نظام ارجاع را عاملی برای تقویت اقتصاد سلامت و کاهش هزینه ها عنوان کرد و افزود: نظام ارجاع مزیت های بسیار زیادی از جمله عدالت در دسترسی به خدمات سلامت دارد و اهمیت دادن به این موارد برای کشور مهم است، اما برای اداره و مدیریت نظام سلامت، حتما باید نظام ارجاع مستقر شود.

دکتر فربد عبادی فرد آذر ادامه داد: خدمات سلامت مادران، نوزادان و کودکان، مشاور تغذیه‌، سلامت روان، بهداشت حرفه‌ای، بهداشت محیط، مراقبت‌های سالمندی و میانسالی، سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس در سطوح یک؛ اساسی‌ترین خدمات حوزه پیشگیری شبکه‌ها و مراکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران را شامل می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه در خصوص ضرورت تدوین برنامه های مداخله ای و افزایش درصد تکمیل تلفن همراه و نیز ارتقای رضایتمندی مراجعین به مراکز و پایگاههای سلامت تحت پوشش و نیز  افزایش شاخص مراقبت ها و پیگیری مربوط به بیماران دیابتی و پرفشاری خون تاکید کرد.
 در پایان و پس از مرور  مشکلات پیش رو  توسط مدیران حوزه ستادی معاونت، مدیران شبکه ها و روسای مراکز، دکتر عبادی فرد  آذر به جمع بندی و ارائه راهکار در خصوص مسائل مطرح شده پرداخت.

دفعات مشاهده: 72 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر