دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
 دسترسی سریع کارکنان

گالری تصاویر

  • ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گرامی باد.
  • یلدا مبارک.

نمایش آمار بازدیدهای کل: 63078298

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 14380

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 806729

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 150

کاربران حاضر در پایگاه: 0

کارگروه سلامت و امنیت غذا

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۶ | 
هفتمین کارگروه شهرستانی سلامت و امنیت غذا به ریاست دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان و با حضور دکتر دمیریان دکتر سلیمانی جوان رئیس مرکز بهداشت شهرستان و سایرروسا و رابطین سلامت ادارات شهرستان در روز یکشنبه 16دی 97 درمحل سالن پیامبر اعظم(ص) فرمانداری تشکیل شد .
دکتر دمیریان درخصوص اهمیت بیماریهای غیرواگیرو برنامه های پیشگیرانه وزارت بهداشت، اجرای برنامه عملیاتیسلامت کارکنان ادارات دولتی را در دستور کار ادارات قرار داده است.
وی افزود : روسای ادارات در این طرح موظف خواهند بود نسبت به بررسی وضعیت جسمی، روحی ، روانی و اجتماعی کارکنان ادارات تحت پوشش خود ، ارزیابی های لازم را سالیانه انجام داده و  به دبیر برنامه سلامت کارکنان شهرستان واقع در  شبکه بهداشت  ارسال نمایند.
مدیر شبکه بهداشت اعلام کرد : در سال 94 علت مرگ و میر در ایران  76%  ناشی از بیماریهای غیر واگیرمی باشد  که 13/44 مربوط به بیماریهای قلبی که 31 درصد از آن مربوط به سکته قلبی   ، 16 % ناشی از سرطانها و 9% آمار سوانح و حوادث  در کشور را شامل می باشد.
دمیریان در خصوص برنامه ایران اکو پایان دادن به چاقی کودکان گفتند در برخی مناطق کشور میزان این اضافه وزن به ۳۰ درصد هم می‌رسد. در کودکان ۶ ساله نیز حدود ۲۰ درصد اضافه وزن و چاقی گزارش شده است.
وی بیان کرد: پیامد این اضافه وزن، ادامه چاقی در بزرگسالی و متعاقب آن بیماری‌های دیابت، قلبی و عروقی و انواع سرطان‌هاست.
وی گفت: با توجه به شیوع چاقی در نوجوانان و کودکان، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت  اقدام به طراحی و اجرای برنامه ایران اکو (با توجه به برنامه پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت مبنی بر پایان دادن به چاقی کودکان) کرده است.
دمیریان افزود: مدل مداخله‌ای برنامه ایران اکو در سال آینده در کل کشور و شهرستان بهارستان  اجرا می شود.
در این طرح راهنمای مداخلات جامعه محور پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی کودکان و نوجوانان تدوین شده است.
وی خاطرنشان کرد: این راهنما با همکاری آموزش و پرورش، بهزیستی، شهرداری و سایر بخش‌های مرتبط تدوین شده و اجرا می‌شود.
دکتر دمیریان اضافه کرد: این طرح در مراکز خدمات جامع سلامت نیز در قالب طرح تحول ارزیابی الگوی غذایی جمعیت تحت پوشش پایگاه سلامت توسط مراقبین سلامت با هدف اصلاح الگوی غذایی و کاهش ریسک فاکتورهای تغذیه‌ای که منجر به چاقی و بیماری‌های غیرواگیر می‌شوند، اجرا می‌شود.
وی با توجه به وضعیت اقتصادی مردم شهرستان بر لزوم اطلاع رسان دقیق و به موقع کلیه ارگانها تاکید کرد و گفت تشکیل منظم جلسات با حضور رابطین سلامت و روسای ادارات در جهت اجرای برنامه سلامت کارکنان و مشخص نمودن وضعیت موجود به ویژه با همکاری آموزش و پرورش ، شوراهای اسلامی، نظام پزشکی، بهزیستی ، کمیته امداد، دهیاری و...در مدت 10-5 سال میبایست انجام پذیرد.
دکتر دمیریان ادامه داد برنامه عملیاتی سلامت کلیه کارکنان و ادارات می بایست تا پایان دی ماه به شبکه بهداشت ارسال گردد.
در ادامه دشتبانی کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای شبکه و محمدلو کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده شبکه در خصوص برنامه سلامت کارکنان و برنامه ایران اکو مطالب کاملی را بیان کردند.





CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 52 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر