• ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گرامی باد.
  • یلدا مبارک.

برگزاری جلسه سرپرستان شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۰ |
جلسه سرپرستان با حضور دکتر دانوش دمیریان مدیر شبکه  ، معاون بهداشتی  و مسئول گسترش و سرپرستان مراکز تحت پوشش در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.

جلسه سرپرستان با حضور دکتر دانوش دمیریان مدیر شبکه  ، دکتر المیرا سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت   ، دکتر مشتاقی کارشناس مسئول گسترش و سرپرستان مراکز تحت پوشش در سالن اجتماعات شبکه  برگزار شد.
دکتر دمیریان در خصوص ضرورت تدوین برنامه های مداخله ای و افزایش درصد تکمیل تلفن همراه و نیز ارتقای رضایتمندی مراجعین به مراکز و پایگاههای سلامت تحت پوشش و نیز  افزایش شاخص مراقبت ها و پیگیری مربوط به بیماران دیابتی و پرفشاری خون تاکید کرد.
وی در ادامه از کلیه سرپرستان خواست در راستای  افزایش شاخص های برنامه ایراپن، برنامه جوانان، نوجوانان و  میانسالان  و  فلوراید تراپی نهایت سعی و تلاش خود را به کارگیرند .

دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر