• سال 98 سال رونق تولید
  • شعار وزارت بهداشت
  • فرا رسیدن عید نوروز گرامی باد.

دیدار متولیان سلامت شهرستان بهارستان با دادستان این شهرستان در روزهای آغازین سال نو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۱ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان با همراهی دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشت و درمان و رئیس مرکز بهداشت ، دکتر کاظم زاده معاون غذا و دارو ، مهندس درستکار مسئول امور عمومی ، ابراهیم سپهرکیا مسئول حراست و مهندس پوربابا مسئول بهداشت محیط و روابط عمومی  با داستان این شهرستان در روز سه شنبه 20 فروردین 98 دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار دکتر دمیریان مدیر شبکه ضمن تبریک سال نو از زحمات وحمایت های  دادستان دادسرای عمومی و انقلاب در جهت رفع مشکلات  بهداشتی مردم و تعامل نزدیک با شبکه در حوزه سلامت قدردانی کردند.
سپس  مدیرشبکه بهداشت درمان شهرستان بهارستان گزارشی از خدمات خاص ارائه شده به مردم در ایام نوروز با اجرای برنامه طرح سلامت نوروزی پرداخت و نیز از برنامه ها و طرح های پیش رو در سال جدید که باعث افزایش سطح خدمات خواهد شد نیز مطالبی بیان داشت.
گفتنی است در ادامه دکتر سلیمانی جوان ، دکتر کاظم زاده و مهندس پوربابا نیز از فعالیتهای حوزه های مربوطه به ارائه گزارش پرداختند.
در پایان صادقی  دادستان شهرستان بهارستان  ضمن تقدیر و تشکر از متولیان سلامت شهرستان به جهت ارائه خدمات مورد نیاز عموم مردم با اعلام آمادگی همکاری هر چه بیشتر با شبکه بهداشت - درمان تاکید داشت: در برخورد با متخلفین بهداشتی نهایت تلاش خود را اعمال خواهد کرد.
در ادامه بازدیدها دکتر دمیریان و هیئت همراه با حضور در اتاق جهانشیری معاون دادستان و ناموران دادیار ویژه حوزه بهداشت سال نو را به آنان تبریک گفتند و از مشکلات موجود در سطح شهرستان و نحوه برخورد با آنان گزارشاتی را ارائه دادند.
  در پایان این دیدارمسئولین حاضرآرزوی توفیق بیش از پیش برای کارکنان دستگاه قضایی نمودند.

دفعات مشاهده: 23 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر