• سال 98 سال رونق تولید
  • شعار وزارت بهداشت
  • فرا رسیدن عید نوروز گرامی باد.

عملکرد واحد بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ؛ دکتر دمیریان از انجام بیش از 3712 بازرسی بهداشتی از اماکن تحت پوشش در ایام نوروز خبر داد.
دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان در خصوص فعالیتهای واحد بهداشت محیط در ایام نوروز گفت : به منظور حفظ و سلامت شهروندان، واحد بهداشت محیط این همگام با سایر واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران با بسیج کلیه امکانات و پرسنل بهداشت محیط  برنامه سلامت نوروزی را در تمامی مناطق شهری و روستایی شهرستان اجرا کرد.
وی افزود :در این طرح که از بیستم اسفند ماه  سال1397 آغاز و تا 20  فروردین  98 ادامه داشت ،  کارشناسان بهداشت محیط  به صورت روزانه در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی واماکن عمومی حساس  بازدید کردند ، به طوریکه کلیه اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس  تحت نظارت وبازرسی قرار گرفتند.
دکتر دمیریان اضافه کرد : از ابتدای طرح سلامت نوروزی با فعالیت اکیپ های نظارتی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان از 3712  امکنه تهیه و توزیع مواد غذایی ، عمومی ،بین راهی و سامانه های آبرسانی بازرسی بهداشتی به عمل آمده و بیش از  171  اخطار بهداشتی صادر و 44 مورد به مراجع قضایی معرفی و  7 واحد پلمپ شدند.
همچنین تعداد  3182  مورد سنجش با تجهیزات پرتابل در بازرسی ها صورت گرفت که منجر به انجام 36  مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی مشکوک و ارسال به آزمایشگاه شد و مقدار 1075 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم گردید و به بیش از  29  مورد از شکایات مردمی نیز رسیدگی شده است.

در پایان در راستای کنترل  آب آشامیدنی و استخر شنا تعداد 183مورد نمونه برداری میکروبی و 2222مورد کلرسنجی نیز انجام شد.

دفعات مشاهده: 32 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر