دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
 دسترسی سریع کارکنان

اطلاع رسانی

  • شعار وزارت بهداشت

نمایش آمار بازدیدهای کل: 121299949

نمایش آمار بازدیدهای روز جاری: 350789

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 1149911

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 1182

کاربران حاضر در پایگاه: 0

گزارش عملکرد بازرسان بهداشت محیط

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ | 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت بهارستان با هدف تأمین و حفظ سلامت آحاد جامعه اقدام به برگزاری برنامه سلامت رمضان در سطح شهرستان بهارستان کردند.
دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان هدف از اجرای این طرح را کنترل سلامت مواد غذایی و آب آشامیدنی و نظارت بر وضعیت بهداشت محیط مراکز غذایی و اماکن عمومی فعال در ماه رمضان دانست.
وی گفت : در طول اجرای این طرح 23 نفر کارشناس بهداشت محیط همه روزه و حتی در ایام تعطیل از ساعت 8 صبح لغایت 24 شب اقدام به انجام 2665 مورد بازرسی از اماکن با اولویت مراکز پخت و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم، لبنیات سنتی، نانوایی، مساجد و اماکن مذهبی نمودند.
دکتر دمیریان اعلام کرد : بر اساس بازرسی های صورت گرفته، تعداد 129 مورد اخطار بهداشتی برای اماکن متخلف صادر و تعداد 17 واحد صنفی نیز به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی پلمپ شدند.
از دیگر اقدام صورت گرفته توسط بازرسان بهداشت محیط 2784مورد استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی جهت سنجش سلامت مواد غذایی در محل و معدوم سازی1826 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و ناسالم است.
در طول اجرای این طرح به  49 مورد شکایت بهداشتی شهروندان نیز رسیدگی شد.  
همچنین با هدف ارتقای اثربخشی نظارت ها و با هماهنگی های صورت گرفته، 10 نوبت بازرسی مشترک با همکاری ادارات دامپزشکی و اتاق اصناف برگزار شد.




CAPTCHA

دفعات مشاهده: 55 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر