اطلاع رسانی

• شعار وزارت بهداشت

برگزاری نشست پزشکان و کارشناسان برنامه سل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۲ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان؛ چهل و دومین نشست برنامه مراقبت سل معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور دکتر پرچمی پزشک هماهنگ کننده سل دانشگاه علوم پزشکی ایران ، پزشکان ، کارشناس مسئولان و کارشناسان سل کلیه شبکه ها و مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه در روز 20 مرداد 98 در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان بهارستان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دشتبانی کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها ضمن خیرمقدم و خوش آمد گویی ، خلاصه ای از وضعیت نظام مراقبت بیماری سل و چالش های موجود در سطح شهرستان  بیان کرد. سپس پزشکان سل مرکز بهداشت غرب و شبکه بهداشت و درمان قدس گزارش های تحلیلی و Case report  از بیماران خود ارائه دادند.
در ادامه نیز دکتر پرچمی مطالبی را درخصوص وضعیت بیماریابی و مراقبت بیماران حوزه معاونت بهداشتی در سال 97  عنوان کرد و به تشریح مداخلات راهبردی در جهت افزایش بیماریابی سل پرداخت .

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر