اطلاع رسانی

• شعار وزارت بهداشت

قلع و قمع صیفی جات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۳ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان، مزارع کشت صیفی جات واقع در روستای همدانک شهرستان بهارستان به علت استفاده از فاضلاب شهری برای آبیاری محصولات کشاورزی قلع و قمع شد.
در اجرای دستور فرماندار شهرستان بهارستان مبنی بر نظارت بر وضعیت آبیاری محصولات کشاورزی در سطح شهرستان  و با پیگیری دستور فرماندار و با اخذ دستور مقام قضایی مبنی بر امحاء و قلع و قمع مزارع صیفی جات بعلت آبیاری با فاضلاب شهری، کارشناسان شبکه بهداشت با همکاری مأموران نیروی انتظامی، کارشناسان اداره جهاد کشاورزی، بخشداری بوستان و دهیاری همدانک و اورین نسبت به قلع و قمع مزارع کشت شده با فاضلاب شهری اقدام کردند.
دکتر دمیریان در این خصوص گفت : به عنوان متولی اصلی تأمین امنیت غذایی، اجازه نمی دهیم کوتاهی در مسائل ساده و قابل پیشگیری نظیر آبیاری محصولات کشاورزی با فاضلاب و شیوع بیماری‌های ناشی از آب و غذا، موجب خدشه دار شدن امنیت غذایی مردم شود.
وی گفت: استفاده از فاضلاب خام به هیچ عنوان مجاز نبوده و تنها در صورت تصفیه فاضلاب و گندزدایی پساب و انطباق آن با استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست، می‌توان از پساب حاصل برای آبیاری محصولات کشاورزی استفاده کرد.
دمیریان ادامه داد: فاضلاب خام علاوه برعوامل میکروبی و شیمیایی دارای سموم دفعی مختلف نیز می باشد که می تواند سلامت کشاورزان و مصرف‌کنندگان این محصولات را به خطر بیندازد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان توصیه کرد کشاورزان شهرستان بهارستان می بایست تحت نظارت ارگانهای مسئول و مطابق با شرایط اقلیمی و جغرافیایی منطقه و امکانات موجود نسبت به اصلاح الگوی کشت اقدام نمایند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر