اطلاع رسانی

• شعار وزارت بهداشت

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پیشگیری و کنترل بیماری سل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۲ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان؛ سومین کارگاه آموزشی مدیریت پیشگیری و کنترل بیماری سل با حضور مراقبین سلامت و کارشناسان سل آزمایشگاه سل در روز سه شنبه 12 شهریور 98  در سالن اجتماعات  شبکه برگزار شد .
این کارگاه با هدف ارتقاء فرآیندهای بیماریابی سل در شهرستان بهارستان ، با محوریت کشف سل و نمونه گیری از بیماران مشکوک تشکیل شد .
در این جلسه آروین ، کارشناس بیماریهای واگیر با اشاره به اهمیت تهیه نمونه از بیماران مشکوک به عنوان اصلی ترین ابزار تشخیص سل ریوی ، شاخص های مقایسه ای نمونه گیری و بیماریابی سل طی 3 ماهه اول سال جاری و سنوات گذشته را ارائه کرد.
در ادامه مختاری کارشناس آزمایشگاه سل شهرستان بهارستان، موارد قابل اصلاح در تهیه و ارسال نمونه مطابق استانداردهای کشوری را بیان کرد.
گفتنی است در حال حاضر نمونه گیری از بیمارانی که سرفه بیشتر از دو هفته دارند در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت شهرستان به صورت کاملا رایگان انجام می شود و شهروندان این شهرستان می توانند با مراجعه به نزدیکترین مرکزو پایگاه سلامت محل سکونت از این خدمات بهره مند شوند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 37 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر