اطلاع رسانی

• شعار وزارت بهداشت

کارت زرد به نانوایان متخلف شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۹ |
  796 کیلوگرم مواد ممنوعه و مضر برای سلامت مردم از جمله جوش شیرین ، افزودنی های غیر مجاز و نمک صنعتی از نانوایی های سطح شهرستان کشف و جمع آوری شد .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان / مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان گفت: پیرو کارگروه آرد و نان و دستور اکید دکتر مجتبی خانجانی فرماندار شهرستان با هدف حفظ و ارتقاء سلامت مردم ، بهبود و افزایش کیفیت پخت نان، و در ادامه طرح های تشدید نظارتی بر وضعیت بهداشت نانوایی ها، بازرسان بهداشت محیط ، فرمانداری و اداره غله اقدام به اجرای طرح ضربتی بازرسی از نانوایی های سطح شهرستان کردند .
دکتر دمیریان  افزود: در این طرح 83 واحد نانوایی در سطح شهرستان مورد پایش قرار گرفت. در این بازرسی ها مقدار 796 کیلوگرم جوش شیرین و انواع افزودنی های غیر مجاز ، نمک صنعتی و سبوس غیر بهداشتی جمع آوری شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان اعلام کرد: 10 تا 50 درصد سهمیه آرد حمایتی 73 واحد صنفی نانوایی معادل 1700کیسه آرد به دلیل بی توجهی به رعایت موازین بهداشتی و استفاده از افزودنیهای غیر مجاز  کسر شد.
دکتر دمیریان از یک آمار عجیب رونمایی کرد و گفت : از 83 نانوایی مورد بازرسی قرار گرفته 73 مورد آن تخلفاتی همچون استفاده از افزودنیهای غیر مجاز ، کم فروشی و گران فروشی داشتند.
وی با اشاره به تعطیلی 3 واحد نانوایی اظهار داشت : نانوایی هایی که در مرحله کسر سهمیه آرد از بازرسین کارت زرد دریافت میکنند در صورت تکرار تخلف ، با قطع کامل سهمیه آرد ، مواجه خواهند شد.
در پایان دکتر دمیریان از زحمات و دستورات اکید فرماندار شهرستان بهارستان در خصوص ساماندهی صنف نانوایان تقدیر و تشکر کرد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 37 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر