اطلاع رسانی

• شعار وزارت بهداشت

کارگاه آموزشی امنیت در فناوری اطلاعات و ارتباطات به مناسبت هفته پدافند غیرعامل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |
به مناسبت هفته پدافند غیرعامل کارگاه آموزشی امنیت در فناوری اطلاعات و ارتباطات در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، کارگاه آموزشی امنیت در فناوری اطلاعات و ارتباطات به مناسبت هفته پدافند غیرعامل جهت مسئولین و کارشناسان ستادی در روز یکشنبه 12 آبان 98 در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی مهندس فرزانه رجبی کارشناس انفورماتیک در خصوص تهدیدات ابزارهای الکترونیکی هوشمند و مفاهیم امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات ، فضای جنگ سایبری و تهدیدات سایبری در فضای مجازی ، رعایت اصول امنیتی در استفاده از این فضا  مطالبی را آموزش داد.
در پایان مهندس رجبی چند توصیه مهم در به کارگیری از ابزارهای الکترونیکی هوشمند به کارشناسان ارائه داد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 29 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر