اطلاع رسانی

• شعار وزارت بهداشت

کشف و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید همبرگرغیربهداشتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۰ |
کارگاه غیرمجاز تولید همبرگر غیربهداشتی توسط بازرسان شبکه بهداشت و درمان بهارستان کشف و پلمپ شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، پیرو گزارش مردمی مبنی بر فعالیت کارگاه غیرمجاز تولید همبرگر غیربهداشتی در منطقه صالحیه، پس از هماهنگی های لازم و اخذ دستور مقام قضایی در روز شنبه 18 آبان ماه  ، کارشناسان شبکه بهداشت به همراه مأمور نیروی انتظامی کلانتری صالحیه به محل مراجعه و موفق به کشف حدود 2 تن مواد غذایی غیربهداشتی شدند.
انواع ضایعات گوشتی مثل پوست مرغ ( که بصورت خمیر فراوری شده بود )، سنگدان فله و تاریخ مصرف گذشته ،نان خشک پودر شده (به عنوان آرد سوخاری) و نمک صنعتی و رنگ شیمیایی قرمز ( برای فریب مردم که از گوشت استفاده شده ) از جمله مواد کشف شده بود. بررسی های بعمل آمده نشان می دهد این افراد اقدام به توزیع گسترده محصولات خود در سطح منطقه و شهرهای همجوار میکردند.
 در ادامه پرونده جهت رسیدگی و  معدوم سازی مواد توقیفی غیر بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع داده شد .

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 34 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر