اطلاع رسانی

• شعار وزارت بهداشت

برگزاری کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۸ |
کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در شبکه بهداشت و درمان بهارستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان، کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با حضور دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی شبکه و رئیس مرکز بهداشت، نیک خو کارشناس مسئول واحد درمان و سایر اعضاء کمیته در تاریخ 22 آبان در شبکه بهداشت و درمان بهارستان برگزار شد.
در این جلسه دکتر سلیمانی جوان ضمن تقدیر و تشکر از شهرداری نسیم شهر درخصوص اختصاص فضای مناسب جهت کانکس DIC نسیم شهر به تکمیل محوطه سازی محل استقرار کانکس تاکید و درخصوص مشکلات مرتبط با مراکز اقامتی میان مدت درمان سوء مصرف نکاتی را اشاره کرد.
وی درخصوص اجرای طرح سراج در نسیم شهر و مرکز صاحب الزمان ( عج ا... ) نیز مطالبی را عنوان کرد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر